fbpx

+40 775 355 245

Proiect 1

Proiect 1 – Gura Putnei

“Titan 4 Residence- Str Gura Putnei 32,34-44”

Proiectul ansamblului situat in Strada Gura Putnei nr. 32, 34-44 , Sector 3, Bucuresti, a fost creat de echipa ADA CONCEPT DESIGN, coordonata de arhitect sef Alexandru Daniel Anghel care prin implicarea si seriozitatea sa a reusit sa creeze compartimentarea ideala pentru toate tipurile de apartamente, iar aerul exclusivist al ansamblului se datoreaza imaginatiei care il defineste ca profesionist, fiind una dintre cele mai apreciate persoane in domeniul arhitecturii la ora actuala. 

Construirea ansamblului a demarat la inceputul lunii aprilie 2017 , fiind finalizata cu succes la inceputul anului 2019. Ansamblul cuprinde 4 cladiri de locuinte, al caror regim de inaltime este D+P+4 etaje, fiecare cu cate 44 de unitati locative. Acestea includ garsoniere, apartamente tip studio, apartamente cu 2, 3 si 4 camere, ideal compartimentate.

Dezvoltatorul nu s-a abatut deloc de la proiect, respectandu-l cu strictete. S-au folosit materiale de calitate superioara si s-a construit dupa cele mai exigente standarde de siguranta si calitate.

Asa cum ne-am propus inca de la inceput, am atins toate obiectivele astfel incat in acest moment Ansamblu Titan 4 Residence situat in Strada Gura Putnei nr. 32, 34-44, Sector 3, Bucuresti, este cel mai apreciat proiect din zona chiar si de cei care nu locuiesc aici.
Munca, implicarea si seriozitatea dezvoltatorului s-au reflectat prin faptul ca toate imobilele din ansamblu au fost vandute inainte ca acesta sa fie finalizat in totalitate si prin toate aprecierile primite ulterior din partea celor ce au achizitionat unul sau mai multe imobile dar nu numai. Totodata s-au primit aprecieri din partea reprezentantilor Primariei Sectorul 3 si a reprezentantilor Inspectoratului de Stat in Constructii pe parcursul derularii diverselor vizite care s-au facut pentru fazele determinante ale constructiilor sau in timpul receptiilor imobilelor. Acest lucru a fost posibil doar prin dedicare totala, transaparenta, seriozitate ,folosirea materialelor de cel mai inalt standard de calitate, respectarea tuturor termenelor si promisiunilor, oferind astfel siguranta si comfortul dorit de 176 de familii care si-au achizitionat locuinta mult visata.

Va asiguram de toata seriozitatea noastra si va promitem cele mai inalte standarde de calitate, siguranta si confort pentru proiectele urmatoare.

Arată mai mult