fbpx

+40 775 355 245

2021 08 30 BUCATARIE2021 08 30 BUCATARIE
1 11 1
1 21 2
2021 08 30 DORMITOR2021 08 30 DORMITOR
1 31 3
22
3 13 1
4 14 1
2021 08 30 LIVING 12021 08 30 LIVING 1
4 24 2
5 15 1
2021 08 30 LIVING 22021 08 30 LIVING 2
5 25 2
5 35 3
5 45 4
66
2021 08 30 BAIE2021 08 30 BAIE

Noi va oferim calitatea, confortul si siguranta de care aveti nevoie.

Ansamblurile Titan 4 Residence sunt amplasate intr-o zona noua a capitalei aflata in plina ascensiune si respecta cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, oferindu-ti confortul si linistea de care ai nevoie. Proiectarea a fost facuta de echipa ADA Concept Design , coordonata de arhitect principal Alexandru Daniel Anghel, una dintre cele mai apreciate persoane in domeniu arhitecturii, care prin imaginatia sa creatoare, capacitatea si dorinta de a-si pune pregnant amprenta asupra fiecarui proiect, a creat un design remarcabil ansamblului in care se va afla noua ta locuinta.

Ansamblul Titan 4 Residence III va cuprinde 4 cladiri de locuinte, cu regim de inaltime Ds(parcari)+P+3E, un total de 208 de locuinte. Acestea includ apartamente tip studio, apartamente cu 2, 3 camere si apartamente cu gradina privata, ideal compartimentate, oferindu-ti intimitatea si spatiul potrivit necesitatilor tale.

Apartamentele spatioase tip studio, ideale pentru tineri, dispun de terasa, suprafata utila a acestora fiind de 44,28 m².

Apartamentele cu 2 camere includ una sau doua terase si au o compartimentare care sa iti permita personalizarea noii tale locuinte. Suprafetele utile disponibile pentru acest tip de apartament sunt cuprinse intre 54,37 m² si 75,80 m².

Apartamentele cu 3 camere se preteaza excelent familiilor cu copii sau a celor care vor deveni parinti in viitor, oferind in acelasi timp intimitatea si spatiul suficient pentru activitatile zilnice. Suprafetele utile variaza intre 86,87 m² si 100,41 m². Apartamentele cu 3 camere au una sau doua terase.

Apartamentele cu gradina privata au suprafetele utile cuprinse intre 50.37 m² si 87.12 m² si se preteaza perfect atat familiilor cat si tinerilor ce doresc un stil de viata exclusivist. Acestea au gradini generoase cu suprafete ce variaza intre 52.10 m² si 183.23 m² ceea ce ofera posibilitatea amenajarii oazei tale de liniste, locului de luat masa sau zonei de relaxare dupa o zi incarcata la birou. In gradina se poate amenaja living si dinning exterior unde sa iti primesti musafirii, zona de plaja si se poate monta piscina sau jacuzzi.

Pentru a crea un aer exclusivist locuintei tale, am prevazut suprafete vitrate generoase cu tamplarie din profil PVC cu minim 5 camere care va fi gri antracit la exterior si alba la interior si se va folosi geam termopan termoizolant. Partile comune si casa scarii vor fi placate cu placi ceramice portelanate sau granit, excelente pentru trafic intens.

In sprijinul celor relatate mai sus, am venit cu propuneri de amenajare ce continua ideea de relaxare si liniste prin folosirea materialelor naturale in tonuri neutre. Din preocuparea si grija noastra constanta pentru viitorii proprietari, am decis realizarea locurilor de parcare delimitate atat la demisolul cladirilor cat si in curtea ansamblului, a locului de joaca pentru copii, a zonei de recreere si nu in ultimul rand a spatiului verde unde vor fi plantati numerosi copaci, flori si gazon.

Fiecare cladire dispune de lift spatios de minim 6 persoane.

FACILITățI

Structura, zidarie, instalatii, finisaje si dotari ultramoderne

facilitati structura

Structura

Fundatia este compusa dintr-un radier de beton armat, suprastructura este realizata in sistem tip cadre de beton armat,iar grinzile, stalpii, diaframele si planseele sunt realizate din beton armat.Stalpii de beton armat, peretii din zidarie de caramida si compartimentarea rationala a constructiei, prevederea planseului de beton armat si a grinzilor asigura o conlucrare spatiala favorabila a structurii de rezistenta la actiunea cutremurelor.
facilitati zidarie

Zidarie

Peretii exteriori si despartitori dintre apartamente sunt realizati din caramida termoizolanta tip Porotherm de 30 cm, iar cei interiori de compartimentare din zidarie tip Porotherm de 20 cm și intr-un procent mic de 11,5 cm.
facilitati termosistem

Termosistem

peretii exteriori vor fi termoizolati cu un strat de polistiren expandat EPS80 cu grosimea de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.
facilitati tamplarie interioara

Tâmplărie interioară

Usa metalica cu dubla inchidere la intrare in apartamente; usi de calitate la interior (PINUM sau PortaDoors).

facilitati tamplarie exterioara

Tâmplărie Exterioară

Tâmplărie PVC de 5 camere, marca Veka produs în Germania (numărul 1 în piață) cu izolație interioară ,de culoare gri antracit la exterior.

Fiecare ușă de balcon va fi dotată cu schnaepper și mâneraș pentru indexarea ușii din exterior, geam tripan 4seasons termoizolant în funcție de fiecare anotimp și feronerie Roto NX cu capacitate crescută de susținere prin balamale de 120 kg.

facilitati instalatii termice

Instalații termice

Instalații termice și centrală termică individuală, încalzire în paroseală, instalație sanitară de bună calitate.

Centrală termică 24 kw în condensație cu randament ridicat.

facilitati obiecte sanitare

Obiecte sanitare

Baile vor fi complet utilate cu obiecte sanitare de calitate.

usametalica lux

Uși intrare

Marca Mega Doors gama Premium; testate termic și fonic - placate la interior cu vata de densitate mare -multiple ranforsari metalice.

facilitati ascensoare

Ascensoare (lifturi)

Fiecare cladire va fi dotata cu ascensor rapid si silentios de ultima generatie, avand capacitate de minim 6 persoane.