1 (1)1 (1)
1 (2)1 (2)
1 (3)1 (3)
22
3 (1)3 (1)
4 (1)4 (1)
4 (2)4 (2)
5 (1)5 (1)
5 (2)5 (2)
5 (3)5 (3)
5 (4)5 (4)
66

Noi va oferim calitatea, confortul si siguranta de care aveti nevoie.

Ansamblul Titan 4 Residence este amplasat intr-o zona noua a capitalei aflata in plina ascensiune si respecta cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, oferindu-ti confortul si linistea de care ai nevoie. Proiectarea a fost facuta de echipa ADA Concept Design , coordonata de arhitect principal Alexandru Daniel Anghel, una dintre cele mai apreciate persoane in domeniu arhitecturii, care prin imaginatia sa creatoare, capacitatea si dorinta de a-si pune pregnant amprenta asupra fiecarui proiect, a creat un design remarcabil ansamblului in care se va afla noua ta locuinta.

Ansamblul va cuprinde 4 cladiri de locuinte, cu regim de inaltime P+4E+5ER, un total de 224 de locuinte. Acestea includ garsoniere duble, apartamente tip studio, apartamente cu 2, 3 camere si apartamente penthouse cu 3 camere, ideal compartimentate, oferindu-ti intimitatea si spatiul potrivit necesitatilor tale.

Garsonierele moderne sau apartamentele spatioase tip studio, ideale pentru tineri, dispun de o terasa, suprafata utila a acestora fiind intre 40,03 m² si 50,68 m².

Apartamentele cu 2 camere includ una sau doua terase si au o compartimentare care sa iti permita personalizarea noii tale locuinte. Suprafetele utile disponibile pentru acest tip de apartament sunt cuprinse intre 44,85 m² si 93,89 m².

Apartamentele cu 3 camere se preteaza excelent familiilor cu copii sau a celor care vor deveni parinti in viitor, oferind in acelasi timp intimitatea si spatiul suficient pentru activitatile zilnice. Suprafetele utile variaza intre 78,82 m² si 107,43 m². Apartamentele cu 3 camere au una sau doua terase.

Terasele spatioase cu suprafete cuprinse intre 5,57 m² si 41.18 m², cu o latime ce variaza intre 1 m si 3.08 m, iti ofera posibilitatea crearii zonei tale de relaxare ce poate fi amenajata cu sezlonguri, canapele sau masa de dinning unde iti poti petrece timpul liber cu cei dragi.

Apartamentele tip penthouse cu 3 camere au suprafetele utile cuprinse intre 159.54 m² si 218.29 m² si se preteaza perfect atat familiilor cat si tinerilor ce doresc un stil de viata exclusivist. Acestea au terase generoase cu suprafete ce variaza intre 75.87 m² si 142.02 m² ceea ce ofera posibilitatea amenajarii oazei tale de liniste, locului de luat masa sau zonei de relaxare dupa o zi incarcata la birou. Pe terase se poate amenaja living si dinning exterior unde sa iti primesti musafirii, zona de plaja si se poate monta piscina sau jacuzzi.

Pentru a crea un aer exclusivist locuintei tale, am prevazut suprafete vitrate generoase cu tamplarie din profil PVC cu minim 5 camere care va fi gri antracit la exterior si alba la interior si se va folosi geam termopan termoizolant. Partile comune si casa scarii vor fi placate cu placi ceramice portelanate sau granit, excelente pentru trafic intens.

In sprijinul celor relatate mai sus, am venit cu propuneri de amenajare ce continua ideea de relaxare si liniste prin folosirea materialelor naturale in tonuri neutre. Din preocuparea si grija noastra constanta pentru viitorii proprietari, am decis realizarea locurilor de parcare delimitate atat la parter cat si in curtea ansamblului, a locului de joaca pentru copii, a zonei de recreere si nu in ultimul rand a spatiului verde unde vor fi plantati numerosi copaci, flori si gazon.

Fiecare cladire dispune de lift spatios de minim 6 persoane.

FACILITățI

Structura, zidarie, instalatii, finisaje si dotari ultramoderne

Structura

Fundatia este compus dintr-un system de grinzi continue pe ambele directii cu talpi de fundare, suprastructura este realizata in sistem tip cadre de beton armat, grinzile, stalpii, diaframele si planseele sunt realizate din beton armat.Stalpii de beton armat, peretii din zidarie de caramida si compartimentarea rationala a constructiei, prevederea planseului de beton armat si a grinzilor asigura o conlucrare spatiala favorabila a structurii de rezistenta la actiunea cutremurelor.

Zidarie

Peretii exteriori si despartitori dintre apartamente sunt realizati din caramida termoizolanta tip Porotherm de 30 cm, iar cei interiori de compartimentare din zidarie tip Porotherm de 20 cm și intr-un procent mic de 11,5 cm.

Termosistem

peretii exteriori vor fi termoizolati cu un strat de polistiren expandat cu grosimea de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

Tâmplărie exterioară

Tamplarie PVC de 5 camere, marca Salamander produs in Germania  (numărul 1 in piața) cu izolatie interioară de culoare gri antracit, geam termopan termoizolant și feronerie de calitate superioară

Tâmplărie Interioară

Usa metalica cu dubla inchidere la intrare in apartamente; usi de calitate la interior (PINUM sau similar).

Obiecte sanitare

Baile vor fi complet utilate cu obiecte sanitare de calitate.

Uși intrare

Marca Mega Doors gama Premium; testate termic și fonic - placate la interior cu vata de densitate mare - ranforsari metalice

Instalații termice

Instalatii termice si centrala termica individuala,calorifere din otel, instalatie sanitara de buna calitate. Centrala termica 24 kw in condensatie cu randament ridicat.

Ascensoare (lifturi)

Fiecare cladire va fi dotata cu ascensor rapid si silentios de ultima generatie, avand capacitate de minim 6 persoane.