Noi va oferim calitatea, confortul si siguranta de care aveti nevoie.

        Ansamblul Titan 4 Residence este amplasat intr-o zona noua a capitalei aflata in plina ascensiune si respecta cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, oferindu-ti confortul si linistea de care ai nevoie. Proiectarea a fost facuta de echipa ADA Concept Design, coordonata de arhitect principal Alexandru Daniel Anghel, care prin imaginatia sa creatoare, capacitatea si dorinta de a-si pune pregnant amprenta asupra fiecarui proiect, a creat un design remarcabil ansamblului in care se va afla noua ta locuinta. (vezi www.adaconcept.ro.)

Ansamblul va cuprinde 4 cladiri de locuinte, al caror regim de inaltime va fi D+P+4 etaje, fiecare cu cate 44 unitati locative. Acestea includ garsoniere, apartamente tip studio, apartamente cu 2,3 si 4 camere, ideal compartimentate, oferindu-ti intimitatea si spatiul potrivit necesitatilor tale.

Garsonierele moderne sau apartamentele spatioase tip studio, ideale pentru tineri, dispun de un balcon, suprafata utila a acestora fiind intre 35,33 m² si 42,57 m².

Apartamentele cu 2 camere includ unul sau doua balcoane si au o compartimentare care sa iti permita personalizarea noii tale locuinte. Suprafetele utile disponibile pentru acest tip de apartament sunt cuprinse intre 45,53 m² si 64,84 m².

Apartamentele cu 3 si 4 camere se preteaza excelent familiilor cu copii sau a celor care vor deveni parinti in viitor, oferind in acelasi timp intimitatea si spatiul suficient pentru activitatile zilnice. Suprafetele utile variaza intre 68,03 m² si 116,98 m². Apartamentele cu 3 camere au doua balcoane, iar cele cu 4 camere dispun de patru balcoane.

        Balcoanele spatioase cu suprafete cuprinse intre 5,32 m² si 10,50 m², cu o latime de 1,50 m, iti ofera posibilitatea amenajarii unei terase care sa reprezinte oaza ta de liniste, locul de luat masa sau zona de relaxare dupa o zi incarcata la birou.

Pentru a crea un aer exclusivist locuintei tale, tamplaria din profil PVC cu minim 5 camere va fi gri antracit la exterior si alba la interior si se va folosi geam termopan termoizolant. Partile comune si casa scarii vor fi placate cu placi ceramice portelanate sau granit, excelente pentru trafic intens.

In sprijinul celor relatate mai sus, am venit cu propuneri de amenajare ce continua ideea de relaxare si liniste prin folosirea materialelor naturale in tonuri neutre. Din preocuparea si grija noastra constanta pentru viitorii proprietari, am decis realizarea locurilor de parcare delimitate la demisol, cat si in curtea complexului, a locului de joaca pentru copii, a zonei de recreere si nu in ultimul rand a spatiului verde unde vor fi plantati numerosi copaci, flori si gazon.
Fiecare cladire dispune de rampa de acces pentru persoane cu dizabilitati si lift spatios de minim 6 persoane.

Facilitati

Suprafete mari vitrate ce asigura o buna luminozitate.
Tamplarie PVC de culoare gri la exterior cu izolare termica si fonica superioara.
Loc de joaca pentru copii.
Loc de parcare disponibil pentru fiecare apartament.
Bai complet utilitate.
Terase pentru fiecare locuinta
Centrala proprie de apartament in condesatie care asigura un randament mai bun si consum redus in comparatie cu cele clasice.
Zona de relaxare
Zona spatiu verde
Interfon
Internet Wifi si Fibra optica
In functie de stadiul constructiei, clientul isi poate alege gresia, faianta si parchetul

Structura, zidarie, instalatii, finisaje si dotari ultramoderne

Structura – sistemul de fundare este compus dintr-un radier general, suprastructura este realizata in sistem tip cadre de beton armat, grinzile, stalpii, diaframele si planseele sunt realizate din beton armat.
Stalpii de beton armat, peretii din zidarie de caramida si compartimentarea rationala a constructiei, prevederea planseului de beton armat si a grinzilor asigura o conlucrare spatiala favorabila a structurii de rezistenta la actiunea cutremurelor.
Zidarie – peretii exteriori si despartitori dintre apartamente sunt realizati din caramida termoizolanta tip Porotherm de 30 cm, iar cei interiori de compartimentare din zidarie tip Porotherm de 11,5 cm.
Termosistem – peretii exteriori vor fi termoizolati cu un strat de polistiren expandat cu grosimea de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.
Tamplarie exterioara – tamplarie PVC de calitate superioara de minim 5 camere cu izolatie interioara de culoare gri antracit , geam termopan termoizolant si feronerie calitate superioara.
Tamplarie interioara – usa metalica cu dubla inchidere la intrare in apartamente; usi de calitate la interior (PINUM sau similar).
Pardoseli – parchet laminat de minim 8 mm.
Gresie– in bucatarii si bai se va monta gresie portelanata.
Placari – in bai, grupuri sanitare si terase se va folosi placaj ceramic de calitate superioara.
Obiecte sanitare – baile vor fi complet utilate cu obiecte sanitare de calitate.
Instalatii termice si centrala termica individuala

  • calorifere din otel, instalatie sanitara de buna calitate;
  • centrala termica 24 kw in condensatie cu randament ridicat.
Ascensoare (lifturi) – fiecare cladire va fi dotata cu ascensor rapid si silentios de ultima generatie, avand capacitate de minim 6 persoane.